Over NanaBeebi

Wij zijn NanaBeebi. Het is tijd om het leven een stuk makkelijker te maken!

Bij ons staan ouders centraal. Wat dacht je van een luiertas die niet alleen van topkwaliteit is maar ook nog hip en trendy?

Met een hecht team van mode-geeks ontworpen wij de ideale luiertas. Hierbij hielden wij rekening met pasvorm, praktische details, sterke materialen en de beste prijs-kwaliteit verhouding. NanaBeebi biedt jou een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie!

 

Het verhaal achter de NanaBeebi Multifunctionele Luiertas - Meest praktische, stijlvolle & betaalbare verzorgingstas. 

Twee jonge ondernemende ouders bespraken het leven als ouder. En vooral frustratie nummer één: het gebrek aan praktische en kwalitatieve spullen. Hebben grote babybedrijven geen idee hoe het leven van een ouder er tegenwoordig uitziet? Tijd om dit aan te pakken! 

En wie kunnen de wensen van jonge ouders beter vormgeven dan jonge ouders zelf? Er volgden nog veel meer gesprekken en onderzoeken. En met resultaat: na 12 maanden werd NanaBeebi geboren.

Het eerste product dat het NanaBeebi-team op de markt brengt is de ultieme luiertas. Gemaakt om het leven makkelijk te maken. 
En stijlvol.

Daar zijn wij mama's en papa's namelijk ook gek op.

Op dit moment werkt NanaBeebi onvermoeibaar verder aan nieuwe producten en het verspreiden van de boodschap voor alle ouders: 'it's time to make life easier!' Je hoeft geen genoegen te nemen met babyproducten die onhandig zijn.
Mama's en papa's mogen verwend worden!

Bestel jouw NanaBeebi Luiertas hier.