Retourneren & Terugbetaling

Wij vinden het jammer dat je ons product terugstuurt, maar wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie.

1 - RETOURNEREN

Als je niet tevreden bent over onze producten dan kun je jouw bestelling zonder gezeur ruilen of retourneren binnen 14 dagen.

Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om de geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de zending.

Als we jouw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen één week door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je hieronder het retourformulier downloaden. Vul deze in en stuur dit formulier samen met jouw product terug. 

2 - WAAR KAN IK HET RETOUR FORMULIER DOWNLOADEN?

U kunt het retourformulier hier downloaden: Retourformulier. Vul deze in en stuur dit formulier samen met uw product terug

3 - IK HEB MIJN ARTIKELEN GERETOURNEERD, MAAR DEZE ZIJN NIET AANGEKOMEN BIJ NANABEEBI WAT NU?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat NanaBeebi niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Trace code goed. Dit is uw enige bewijs.

4 - BINNEN HOEVEEL DAGEN KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Als we jouw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen één week door ons teruggestort op jouw rekening.

5 - HOE ZIET DE RETOURPROCEDURE ERUIT?

Uw retour wordt afgeleverd bij ons magazijn. Zij zullen uw retour in behandeling nemen en kijken wat er aan de hand is. Indien uw retourzending voldoet aan de eisen, wordt uw retourzending gebracht naar de klantenservice die uw retour verder afhandelt. Het gehele proces duurt maximaal één week.

6 - WAT IS HET RETOUR ADRES?

Retour NanaBeebi
Van Schagenstraat 19
5154 PE Elshout

Bestel jouw NanaBeebi luiertas hier.